Wij adviseren

We gebruiken onze jarenlange ervaring en pre-sales expertise om u bij elke stap van de reis te begeleiden. Gegevens stellen ons in staat om de koperspersoon van uw doelmarkt te identificeren. Samen met u bepalen we vervolgens de kwalificerende vragen om potentiële klanten te vinden die echt van waarde zijn voor uw bedrijf.

  We prospecteren

  Aangezien de markt constant in ontwikkeling is, moet prospecting een continue pre-sales activiteit zijn. Daarom bouwen we een sterke prospectdatabase op die systematisch wordt uitgebreid en beheerd door uw pre-sales consultant.

   We kwalificeren

   Een afspraak maken is net zo belangrijk als begrijpen waarom iemand een afspraak weigert. Onze call-agents verzamelen een enorme hoeveelheid informatie die we opslaan, verwerken en analyseren. Door te filteren verhogen we het slagingspercentage van afspraken en genereren we betere leads.

    We automatiseren

    De gevalideerde marktinformatie die door uw pre-sales consultant wordt verzameld, is van enorme waarde voor uw verkoopteam. Daarom kunnen we zelfs het pre-sales platform integreren met uw CRM-systeem. Hiermee maken we telemarketing tot een essentieel onderdeel van het verkoopproces.

     Klaar om uw bedrijf een boost te geven?

     Neem contact op met wie je wilt, wanneer je maar wilt

     Vul uw e-mailadres in en verhoog de efficiëntie van uw verkoopteam en bedrijf.

     Media

     In de media

     Testimonial

     Wat onze klanten zeggen

     AM is een B2B pre-sales organisatie, we genereren predictable telemarketing voor software- en technologiebedrijven. We bieden ook advies, training en plaatsingsdiensten.
     Volg ons
     Onze 360° oplossing
     Sitemap

     © 2023 AM | All rights reserved | Privacy Policy